Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпросче за предно стъкло

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Незнаех, че всички имате моя проблеm. Мислих, че е индивидуално

ПП. jorokulishev, The Dark Knight, вие двамцата всъщност един и същ ли сте?
    Last edited by b_angelov; d.m.y г., 16:02.
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
      Незнаех, че всички имате моя проблеm. Мислих, че е индивидуално

ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ!!!!

Comment

Кое те навежда на тази мисъл ?!?

Comment

Всички които имате проблем с изпотяване на стъклата си монтирайте тази екстра на таблото и няма да имате повече грижи

А иначе по-темата: мойта явно е от редките модели които не се изпотяват чак толкова.....а ако се запоти при дъждовно време с климатик бързо се изсушава (предполагам на всички е ясно). Явно имате проблем(теч, конденз) на радиаторчето, или някъде по парното от вътрешната страна на купето.
          Attached Files
          Last edited by Доко; d.m.y г., 23:35.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
            Всички които имате проблем с изпотяване на стъклата си монтирайте тази екстра на таблото и няма да имате повече грижи

А иначе по-темата: мойта явно е от редките модели които не се изпотяват чак толкова.....а ако се запоти при дъждовно време с климатик бързо се изсушава (предполагам на всички е ясно). Явно имате проблем(теч, конденз) на радиаторчето, или някъде по парното от вътрешната страна на купето.

АХХААХХАХААХХАХАХААХАХАХАХАХХАХ
            тва е добро
            все пак може и да има нещо верно п-ди го нямаше тоя проблем

Comment

Aбе работата е там, че не винаги го има проклетото нещо...
              Например, от последният път, когато съм писал в темата, не се е случвало.
              Alfa Romeo 166 3.0 V6
              Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                Когато затвориш клапата да върти вътре в купето и си на затворени прозорци се изпотява на почти всички коли:
                Личен опит:алфа ГТВ алфа 159 мазда 5 МЛ 270 цди на всичките се изпотява като затворя клапата.
                стъклата се изпотяват когато има разлика в температурата навън и вътре и не знам какво ви учудват физичните закони

Comment

абе ще взема да го снима то май-неможе да се разбереме

Comment

снощи я звех от булката да отида до била и пак апсолютно всичко се изпоти мамка му на климатик на всичко все тая на мен когато ми се случи на моята кола смених филтърът в купето и всичко се оправиа при алфата какво ?

Comment

Чакай сега, "всичко" или само едно петно над километража (както беше в началото на темата)..?
                      Защото това с петно над километража (или по-точно да тръгне изпотяването оттам) и аз съм го виждал на няколко ГТВ-та Може и да си е някаква конструктивна недомислица, защото верно ме съмнява да са всички със спукани радиатори или нещо подобно... Никой от собствениците не е казал нещо да губи антифриз и т.н....

Comment

Друга опция за запотяване е уплътнението на предното стъкло, или пропуски от багажника, уплътнение на стоп, проверете за пропуски.

Comment

цялата се изпотява зверски направо и се чудя как я кара

Comment

Нормално е да се запотяват стъклата.Пускате климатика и бутона за циркулация и за секунди всичко е ОК.Поне при мен е така...даже имам чуството че е по ефикасно ако струята е насочена към купето а не към предния джам...

Comment

Е това съм сигурен, че никой не се е сетил да го направи...
                              Тук проблема е, че на почти всички бройки запотяването е на едно точно конкретно място, което е някак странно.

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                                Е това съм сигурен, че никой не се е сетил да го направи...
                                Тук проблема е, че на почти всички бройки запотяването е на едно точно конкретно място, което е някак странно.
                                А бе аз си мисля, че се потят щото много ги зорим да бегат...то и аз се потя...

Comment

Working...
                                X